Sivut

torstai 16. toukokuuta 2013

Taitavat Taitajat!

Huh, Taitaja 2013-viikko alkaa olla takana. Kertakaikkisen uudenlainen tapahtuma missä sain olla mukana ja tutustua sekä rautaisiin eläinalan osaajiin, että taitaviin Taitaja-kilpailijoihin, WAU!

Roolini oli olla taustalla jäsenenä lajiohjausryhmässä, sekä itse kilpailuissa tuomaroimassa pieneläintehtäviä. Tänä vuonna kilpailussa mukana olivat pienistä koira, kani ja jauhopukki, isoista ihanuuksista taas ammut ja lampaat.

Kokemuksena tämä oli hieno, kiitos vain mukaan pyynnöstä asiasta vastanneille ihmisille. Ja kiitos tuomari- ja toimitsijakolleegoille tiedosta, taidosta ja monista hyvistä jutuista päivien aikana!

Koska tuomaroin tehtäviä, en saanut paljoakaan kuvia meidän kaneista kilpailukaneina. Ensimmäisenä päivänä mukana olivat venäläiset ihanuudet Hermione, Vernissa, Validi ja Instru, sekä yleisön ihailtavana Hilma. Toisena päivänä Hilma siirtyi kilpailutehtävään yhdessä luppakolleegojen Novellin, Fiktion ja Kuperkeikan kanssa Instruktiivin ollessa vain näytillä. Tänään kanitehtävät olivat jo ohitse, mutta pienet ystäväiset O.Hienohelmi, O.Harhakuva ja O.Enneuni pääsivät hulinan keskelle. Niistä riittikin iloa, sekä avustaville opiskelijoille, että yleisölle :)
Tässä nyt jotain tunnelmaa kuitenkin päivistä!

Käy myös katsomassa eiliset paikallisuutiset täältä. Taitaja-asiaa tulee n. kuuden minuutin kohdalta ja kanitehtävää ehkäpä kahdeksan minuutin kohdilta. Siellä paikallinen kanijulkkiksemme O.Kuperkeikka :)


Eläimet odottaa :)
Hilma ja Instru kiinnostivat monia katsojia
Melko valoisa tapahtuma :)
Ötökkätehtävään valmistautumista!
Pemo:n Outia haastatellaan. Outi oli lajin päätuomari.
O.Hienohelmi oli opiskelijoiden kanssa kertomassa ihmisille eläintenhoitajan työstä

Siis WAU, kampaajaopiskelijoiden kisatuotosta!
Inspired by Lady Gaga :)
Kukkasidonnan osaamista
Eräs NRJ:n työläinen kävi tutustumassa venäläiseen herrasmieheemme Instruktiiviin :)
Kanitehtävä alkaa. Vuorossa Novelli.
Lisää kuvateksti
Eikös meidän lajiin sovi tuo ämpäri hyvin kukkamaljakoksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti