Sivut

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Kesä tulee!

Kaikkea on tehty, ja kaikkea pitäisi vielä tehdä.. Ihanan lämmintä, ruoho nousee, aurinko paistaa :)
Kesäkanilaa siivosin alkuviikon ja eilen ensimmäiset pupuset pääsi muuttamaan sinne. Tämä on aina miun kevään kohokohta! Asteittain siirtelen suurimman osan kavereista sinne lähiaikoina. Muuttoon kuuluu aina perushuolto muutenkin, eli tarvikkeet, ruokakipot ja vesipullot käy aina pesun kautta. Kaneilta tsekataan kynnet ja tehdään muuta mahdollista siistintää samoin ennen kesälomalle lähtöä :)

Poikasia on tatskattu ja yritetty nimetäkkin. Alemmas laittelin jo muutaman päivän vanhoja kuvia kun sisäkanit oli ulkoaitauksessa ensimmäistä kertaa ja poikasia tuli muutenkin kuvailtua.
Tässä vielä kuva kotiin jäävästä tytöstä josta tuli Olivianan Ensilumi (todella kesäinen nimi :P). Sisarukset nimineen löytyy kotisivuilta!

Lillin poikueesta myyntiin tulee tällä hetkellä vain yksi urospoikanen. Tässä vatkataan vielä soopelinsininsen ja soopelinruskean välillä.. (Päivitys klo 10.40: Ja 15 minuuttia myöhemmin sekin tarkentui. Soopelinsininen urospoikanen O. Harhakuva päivitetty kotisivuille Kotia etsii-osastolle :) ).

Teslan poikue (josta yksi kuva alempana) ihastuttaa reippaudellaan.

Oikein ihanaa äitienpäivää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti