Sivut

keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Pieniä potilaita

Ompa oikein sairasjuhlat jyllänneet nyt meidän torpassa. Iso koira on ollut keskipisteenä, mutta myös lapset ovat osallistuneet talkoisiin kiitettävällä panostuksella muutaman viikon ajan.

Toivomme kovasti, että eilinen hammasoperaatio on nyt tämän koiran viimeinen. Sen verran kipeää meno on tällä hetkellä. Havaitsimme jo aiemmin, että hän on joskus hieman vaurioittanut poskihampaitaan (ehkäpä keppi tai luu on joskus jäänyt kaniin poskihampaiden väliin), mutta jälket oli kuitenkin siistit ja ne eivät millään tavalla sillon oireilleet. Nyt sitten toisen yläposkihampaan juuresta puski esiin fisteli ja hammas poistettiin eilen. Ihan syystä, ydin oli aivan tummunut ja poskiluun pinta oli myös jo reagoinut tähän tulehdukseen hieman. Nyt vain paljon rapsuja ja paranemisia meidän papparaiselle!


Käyn myös kotia etsiviä päivittämässä kuvien kanssa, käykäähän vilkaisemassa!

Sijoitusystävä O.Festivaali teki 4 poikasta sunnuntaina ja muistinkos kertoakkaan muista pienistä potilaista?
Meillä on reilun viikon majaillut viisi oravaa, jotka kyllä jo aivan kohta voidaan vapauttaa luontoon. Emä oli kuollut ja poikasten löytyessä muutama hiljaisempi kaveri oli sakissa ja siksi tulivat vielä meidän kautta ennen vapaaksi pääsyä. Pari ekaa yötä nukkuivat minun tekemässä pesässä, kunnes ottivat sammaleet omaan naamaansa ja rakensivat hienon pesän sammaleesta ja heinästä häkin nurkkaan. Aivan mahtavia kavereita!

Lampaat saivat kesäturkkinsa. Asiaa nopeuttivat ihanat ystävät, jotka tulivat talkoilemaan villakasoja kanssani. Onni on hyvät (ammttitaitoiset ja tehokkaat) ystävät ;)
Anselmille jäi ystävien jäljiltä ihana rokkitukka otsalle. Viljolle mallailtiin muhkeaa partaa tuohon leuan alle, mutta säästin hänet kuitenkin tuollaiselta hiostavalta sisäpiirin vitsiltä.



Tässä kuva meidän Jambin pienokaisista. Luonnonharmaata pukkasi, viitalla ja ilman. Myös soopelilapsia odotellaan kesäkuun lopulle. Astutettavana on tällä hetkellä toinen sijoituseläin Sineva ja myös Lottotytön toivotaan jakaantuvan kesäkuun lopulla.


1 kommentti:

  1. Pikaista paranemista ja ja tuo rokki tukka herätti hilpeyttä lapsissa :)
    Pupun poikaset on sitten NIIIIIN suloisia!

    VastaaPoista