Sivut

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Ruo(KAA)hoa :)


Kukaan hevosystävä ei ikinä arvaa otsikosta kenestä puhutaan ;)
Muille tiedoksi, että puhutaan erittain ruokaorientoituneesta ystävästämme Vohvelista. Minäkin olen aika ruokaorientoitunut, mutta enemmän tuonne pihvin suuntaan!

Kävin tänään totuttamassa ystävää tuoreelle. Puoli tuntia narun päässä pellon reunassa. Ystävä nosti päänsä maasta ehkä kerran, kun sarjakuvauksen naksutus korvan juuressa pakotti hänet pois ruohomaailmastaan. Ei ollut reilua. Parasta on, että ystävä ynähteli mielihyvästä aina nielaisujen välissä. Se kuullosti melkein kuin imppareilta kuuluu se omituinen ääni ilmaa nielaistessa, mutta pehmeämpänä - tulihan se ruohoa nielaistessa. Rouskis rouskis - hhhhrrhhrhhmm - rouskis rouskis - hhrrhhrrhhmmm... Ihanaa voikukkaa :) Vähänkö hauska tyyppi!

Ilme kertoo kaiken :)

Maikin tytöt kävi myös pihalla kuvattavana ja maistelemassa evästä eilen. Kesäkanila kohta kokonaan asutettu. Sijoitusnaaras Festivaali tuli perjantaina meille poikasten tekoon. Innolla odottelemme lopputuloksia :)


2 kommenttia:

  1. Tänään selvis mitä öninää sie tarkotit hepoisen päästävän ruohos syödessä, töissä alotettiin vihreelle totuttelu ja voihan venäjä sitä tammojen huokailua :)

    VastaaPoista
  2. Joo, kaikillehan se sitä absoluuttista herkkua on. Jotkut sitten vaan vetää vielä siitäkin vähän yli :D

    VastaaPoista