Sivut

tiistai 21. toukokuuta 2013

Taitaja-linkki ja kesäkuvia :)

Teslan pienoisissa oli vaatimattomat viisi poikaa ja yksi tyttö. Niin lunkeja tyyppejä. Venäläinen monesti vähän "liioittelee" tuota tatuoimistakin, niin näistä pari ei korvaansa (kirjaimellisesti) edes lotkauttanut toimenpiteen koittaessa. Lähes ennenkuulumatonta, ainakin meidän venäläisten parissa! Ja vähän ne on muutenkin kivoja :P


Fiktio kävi valjaissa ulkoilemassa. Ajatus oli samalla popsia päivän tuoreannos, mutta oikeastaan koko aika meni loikkimiseen pitkin pihamaata.



Myös lampaat ovat käyneet talviaidasta natustelemassa tuoretta. Nyt kun metsäaita alkaa kuivamaan, ei tarvitse kuin tehdä keväthuolto aidalle ja ehkä nuo loput villatkin täytyy ihan näinä päivinä leikata alas. Riitusta on jo puolet leikattu, se näyttää edelliskevään tapaan leijonatrimmissä olevalta villakoiralta :)


Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä. Tässä vielä yksi Taitaja 2013-linkki, jossa eläintenhoidon päätuomaria Outi Jänttiä haastatellaan. Kuten huomaatte, taustalla näkyy tasokasta kanienpyörittelyä. Häkissä pötköttelee kevään lapset O.Harhakuva, O.Hienohelmi ja O.Enneuni :)

2 kommenttia:

  1. Niin söpöläisiä nuo poikaset :) Meidän Nuuplilla menee yleensä suurinosa ajasta valjaissa ulkoiluun siihen kun täytyy sukia karvoja jotka valjaiden takia ovat epäjärjestyksessä ;)
    Uusi ulkokoppi on maalauksen ja pikku kunnostuksen alla...kohta on hyvin tilaa juoksennella ulkosalla :)

    VastaaPoista
  2. Ihania suunnitelmia :) Ja täytyyhän sitä nyt herrasmiehen näyttää siistiltä ulkoillessa :)

    VastaaPoista