Sivut

perjantai 23. elokuuta 2013

Pärstäkertoimia

Näyttelyasiaa edellisessä postauksessa alla, muistakaa osallistua ;)

Myytäviä poikasia on nyt myös päivitetty kotisivuille.

Lapsi hoiti tänään koiraa. Onneksi on jämtlantilainen jota ei paljoa häiritse kolmivuotias joka sitoo huiveja sen jalkoihin "Kato äiti, laastareita!". Me vaan katsottiin koiran kanssa toisiamme ja telepatisoimme "Häiritseekö tuo lapsi sinua?" "Ei häiritse, minä tässä pötköttelen ja annan lapselle välillä pusun". Tämä selvä.

Maailman paras

Kovasti pitäisi nyt katsoa nuo ilmoitettavat kanit itsekkin läpi ja laittaa postia menemään suorastaan esimerkillisen ajoissa! Saa nähdä kykenenkö moiseen. Näyttelyyn ilmottautuminen päättyy 9.9.2013.

Mikä on tuo raita naamassa kun näyttelyyn ilmottautuminen lähestyy?

Neiti mutka

Minimin soopeli kts. linkki ylempää kotisivuille

Iineksen poppoota kts. linkki ylempää kotisivuille

Intolle on jo iskenyt pienen pieni mörköikä. On muuten kova mörköilemään, mutta mielestäni myös poikkeuksellisen nopea siirtymään tunnetilasta toiseen ja jättämään mörköilyt sikseen kun käydään mörköasioihin tutustumassa :) Yksi paha mörkö oli tällä viikolla kun joku oli jättänyt tappajajalkapallon keskelle hiekkakenttää ;)

Ihana Into

CorgiCaverit

2 kommenttia:

  1. Voi mahotonta miten suloisia pieniä teillä asustaa! Oma 3,5 risteytyspupumme loikkii iloisesti kolmen mäyräkoiran ja vauvan seassa, kasvaimesta huolimatta. Sohvi-kani on ensimmäinen aikuisiällä hankkimani kani, lapsuuteni vietin pelkästään niiden kanssa :) Tarkoituksena olisi tulla katsomaan Jakokosken kaninäyttelyä, sillä näyttelykoiraa en ole onnistunut saamaan. Siitäpä ajatus lähti josko onnistuisin hankkimaan näyttelykanin ;) Tosin aika hankintaan, ei taida olla Sohvin tilanteen takia. Toisaalta helpottaisihan se luopumisentuskaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Melko mukavan kuuloinen lauma siellä teilläkin! Tuo viimeisen päätöksen tekeminen varsinkin kanien kanssa on joskus niin vaikeaa, varsinkin kun ne on niin experttejä kivun peittämisessä! Tervetuloa näyttelyyn katselemaan ja nykäise hihasta ihmeessä jos on kysyttävää. Varmasti kaikki toimihenkilöt osaa osoittaa missä olen jos ei muuten tunnista :)

      Poista