Sivut

sunnuntai 18. elokuuta 2013

Näyttelyinfoa ja uusia koteja

Viimein on antaa vähän tietoja tulevasta näyttelystä. Oikeastaan voitte mennä lunttaamaan niitä tapahtuman sivuilta facebookista.

Tietoa hinnoista ja näyttelypäivän yleisitä asioista löytyy Suomen Kaniyhdistys ry:n sivuilta esimerkiksi näiden linkkien kautta: http://www.kaniyhdistys.com/toiminta.htm ja http://www.kaniyhdistys.com/ajankohtaista.htm.

Itse toimin näyttelyn vastuuhenkilönä, joten jos jotain kysyttävää ilmenee näyttelyasioista yleisesti, ota ihmeessä yhteyttä. Yhteystiedot löytyvät kotisivuiltani ja näyttelykutsujen yhteydestä :)

Ja tämähän toki on avoin kutsu myös kaikille kasvattien omistajille ja muille kanitutuille. PET-luokkaan pääsee kaikkien kanssa, joten eikun vaan kysykää jos mietityttää!

Iineksen lapsosia

Ihana herramme Öinen Ritari muutti pienen ystävän kanssa uuteen kotiin lauantaina. Varmasti kani paikallaan mukavaan ja harrastavaan kotiin :)
Erikoisen (muttei huonolla tavalla) lauantaista minulle teki sen, että Ritari ja pieni kani tultiin hakemaan kauempaa ylhäältä Suomesta monen tunnin ajomatkan päästä ja samana päivänä  Nallekarhua tultiin hakemaan junalla pääkaupunkiseudulta uuteen kotiin.

No, tälläinen matkanteko kyllä osoittaa mielestäni jonkunmoista omistautumista kaniasialle. Hyvillä mielin sain siis lähettää kasvatteja maailmalle :)

Sinevan eli Minimin reippailijat
Nyt taas netti pätkii urakalla, joten ei enempää kuvia, eikä tekstiä ja koitetaan jos tämä postaus pääisi perille asti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti