Sivut

tiistai 6. marraskuuta 2012

Uuden alkua

Aloitetaan nyt uudella, vaikka vain loppuvuoden lähestymisen kunniaksi.

Totta jos puhutaan, olen ollut vähän pettynyt itseeni ja kotisivujen päivittelyyn viimeisen vuoden osalta. Työ ja perhe ja muut harrastukset ovat vieneet niin paljon aikaa, että jopa sähköposteihin vastaaminen saattoi tapahtua viikon viiveellä.
Nyt on tehty sellaisia järjestelyjä, että aikaa pitäisi jäädä vähän enemmän myös tämän oman kivan tekemiseen ja siksi siirretäänkin tämä kotisivujen kuulumiset-osio blogiaikaan. Onhan se vaihtelua itsellenikin, joskin ehkä muutaman harmaan hiuksen ehdin saamaan pohjaan tutustuessani. Tästä voi vapaasti päätellä suhteeni laadun tietotekniikkaan :) Onneksi omaan viisaita ystäviä!

Hirvittävä kuvausinto olisi, mutta nuo kelit ei oikein hivele ulkokuvauksen ajatusta. Poikapuolia yhtenä hämäränä päivänä jo kuvailin, mutta sen jälkeen on taivaalta tullut räntää ja lunta. Jospa nyt lumen päätteeksi saadaan aurinkoakin, tiedän nimittäin kanilasta pari tyyppiä jotka saa hepulin kun pääsee hangelle kirmaamaan :) Pitäisi vissiin panostaa vähän enemmän tuon poseeraamisen opettamiseen niin kestäisivät paikallaankin joskus. Mutta ei meidän elo niin vakavaa ole, riemuloikka on paljon siistimpää!


Jos nimi on Kuperkeikka, niin onhan se nyt vähintään tälläiselle mutkalle osattava vääntäytyä :)


2 kommenttia:

  1. Kivat on sivut ja kylläpä on hyviä kuvia kun toun kuvaamisen taitaa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Kuvaamistaidosta en tiedä, kohtuullinen kamera ja hyvää tuuria = niillä pääsee pitkälle. Jokaista kivaa poseerauskuvaa kohti tulee kuitenkin kymmenen sellaista missä kanit on ihan heikun keikun :)

    VastaaPoista