Sivut

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Isänpäivän ihmetyksiä

Tässä muutama kuva ihanan kantakanimamman Gretan poikasista. Syntyivät siis 20.10.2012 ja ovat kuvissa siis 3 viikkoa ja yhden isänpäivän vanhoja. Kaksi urosta ja yksi naaras sieltä tunnistautui sohvalle kömpimään vähänksi aikaa. Minusta nämä nokiset ystäväiset on vaan niin symppiksen näköisiä, ettei niitä voi hymyilemättä katsoa :) Tokihan niistä ihan "tavallisia" venäläisiä tulee kunhan vaihtaavat karvaa seuraavan kerran. Meidän kaksivuotias kuopus ei malta olla paijjaamatta kuten kuvastakin näkyy :)

Muuten viikonloppu on mennyt piristävästi, meidän löytöoravakin, joka tuli meille ihan syyskuun alussa hoidettavaksi ja palautettavaksi luontoon sai nyt oman talvimökkinsä tutustumiskäyttöön. Kunhan alkaa tuntua tutulta, vapautetaan hänet sopivaan paikkaan pesämökin kera ja jatketaan tukiruokintaa vielä tarvittaessa. Koitetaan siis lähiaikoina saada tänne oravakuviakin!

Vähän haikein mielin ollaan pitkin syksyä mahdutettu porukkaa takaisin "talvitiloihin" ja nyt niissä siis ollaan. Enää ei tarvitse pohtia kuka olisi paras jäämään jatkokäyttöön vaan valinnat on tehty ja kesäkanila niin totaalisen talviteloilla.

Perjantaina muutti O.Uniikki Joensuuhun lemmikkikotiin ja vain muutaman kotona olevan poikasen kanssa tässä painetaan kohti joulua :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti