Sivut

lauantai 30. maaliskuuta 2013

Uutta eloa

Voi kevättä ja uuden elon merkkejä :)

Tänään päivittyi ensimmäiset myytävät pörröiset kaninpoikasetkin kotisivuille tuoreiden kuvien kera. Ikää on kertynyt reilut neljä viikkoa. Tässä yksi saman sarjan sisarus :)
Vapaat poikaset löytyy täältä!


Myös soopeli- ja venäläispoikasia syntyi tällä viikolla. Niiden kuulumisia lisää myöhemmin kevään varrella!

Pääsiäisen aika menee meillä muutoin taas pienen remontoinnin merkeissä. Taitaa olla joka keväinen ilmiö, vaikka joka syksy ja talvi on sellainen fiilis, että nyt ei enää yhtään remontointia! Kevätaurinko saa orivarsat hyppimään ja meillä raksamiehen rakentamaan :)

Lisäksi aikaa saa ystävähevonen. Se muutti tänään uuteen talliin joten siellä liikuttelun (ja rapsuttelun ja sosiaalisten ympyröiden) merkeissä vierailemme myös näinä pääsiäisen päivinä :)

Ihanaa kevättä kaikille!

2 kommenttia:

  1. Moikka!

    Eksyttiin sattumalta blogiisi, kun selailtiin kotisivujasi! Ajattelimme kertoa vähän kuulumisia Mocasta ja Lumista, kun jossakin postauksessa mainitsit että kiva on kuulla kuulumisia kasvateista:) Mocalle ja Lumille kuuluu tosi hyvää, niiden talvi on mennyt hienosti! Pääsevät joka päivä loikkimaan pihalle vapaaksi ainakin pariksi tunniksi ja nauttivat siitä suunnattomasti! Lumista on tullut todella ihana neiti, antaa leikata kynnet nykyisin todella hyvin:)Odotetaan kanien kanssa kesää innolla! Kohtahan on kummallakin synttärit, Lumi täyttää 2- ja Mocca 3 vuotta! Hyvää kevään jatkoa sinulle ja kaneille!

    Terveisin: Milja ja Linnea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se aika juoksee :) Teidän tilat onkin kaneille aika luksusta!
      Toki aina on kiva saada kuulumisia, oikein ihanaa kevättä teillekkin ja synttärirapsutukset pupuille kun päivät koittaa :)

      Poista