Sivut

lauantai 5. tammikuuta 2013

Vanhat kujeet

No niin, uusi vuosi on  koittanut ja joku nimeltä mainitsematon ei ole vieläkään kuvannut niitä naaraita? Omituista, pitäskö laittaa palautetta menemään :)

Vuoden vaihteessakin ehti tapahtua. Joulu oltiin rennosti kotosalla ja uudeksi vuodeksi matkattiin sukuloimaan taas pitkästä aikaa. Samalla meidän mussunmussu Ultima muutti uuteen kotiin Helsinkiin. Jäi onneksi sukuun, joten saadaan käydä nuuskimassa kaveria jatkossakin :)

Hyviä, jos ei niin pyhiä päivitysajatuksia vyöryy päässä, mutta kokonaisuuksia ei ole tämä kasaan saanut. Kyllä ne sieltä kun aikansa potkii! Terveydenhuollollisia asioita ainakin on pitänyt sivuta - osallistuttiin mm. kanien sisälois-tutkimukseen jota tehtiin jouluun saakka isolla kylällä.

Jyväskylän näyttelyyn olisi tarkoitus jonkinmoisen lauman kanssa matkata, joten toivottavasti samalla reissulla tulisi nähtyä paljon paljon tuttujakin :) Meiltä ei sitten meininkiä puutu - koko kööri kaninäyttelyssä!

Parahin kiitos täytyy vielä kertaalleen esittää ihanille kasvattien omistajille <3 Niitä on onneksi meikäläisen kanilaan kerääntynyt mukava määrä.
Aina on mukava saada kuvia ja kuulla kuulumisia, hyvää alkanutta vuotta teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti