Sivut

maanantai 6. lokakuuta 2014

Kuopion näyttely 4.10.2014

Kuopion näyttelyviikonloppu takana. Omalla tavallaan se meni itseltä hirveän helposti, sillä en ollut ollenkaan paikalla toisen päällekkäisen menon vuoksi. Onneksi on ystäviä, ja Jonna lupautui lähtemään ilmoitettujen 21 kanin kanssa matkaan. Huikeaa! Ei nimittäin ole mikään pikkujuttu. Kolme karvakasaa jäi ennakkoon pois, joten 18 kania kävi näytillä. Lisäksi täytyy kiittää näyttelyreissusta myös Elinaa, joka kuvasi kaneja ja oli Jonnan seurana päivän ajan :)

Näyttelyt meni aika kivasti, vaikka turkkien ja kuvioiden kunto hieman vaihtelikin. Osasta jo tiesi, että huippupisteitä ei saada, mutta näinhän se ainakin täällä on joka ikinen kerta se tilanne. Oli mikä vuodenaika hyvänsä, niin joku kani on aina kesken :)

Venäläisistä näytillä oli 10 kania. Matalimmat pisteet olivat 92. Kolme kania sai kuitenkin 94 ja KUMAn, sekä aivan huikeeta, ensimmäinen oma kasvatti sai 95 pisteellä ensimmäisen SERTin, ollen myös ROP. BIS -pöydällä kyseinen Olivianan Jälkipuhe sijoittui 4. Ei voi kuin olla tyytyväinen! :)

Kääpiöluppia kanilasta lähti matkaan seitsemän. Yksi vanhempi kaveri sai nollat leukapussista, kun ei oikein jaksanut ryhdissä poseerata. Sillä on onneksi kohtuulliset pisteet karvanvaihtoisenakin haettu jo nuorempana. Nollakanin tyttö sen sijaan sai 94,5p ollen ROP. Se oli myös aika mukavaa, sillä lupissa ei ole ennen ROPpia tullut meidän kanilaan. Muuten lupat sai 2 x 94 KUMAn ja 3 x 93p.

Lisäksi pojan kani oli PETissä, saaden 93p. Plussaa käsiteltävyydestä ja yleiskunnosta, miinusta aivan järkyttävästä karvanvaihdosta! :)

BIS 4 Olivianan Jälkipuhe 95p (c) Elina Koponen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti