Sivut

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Kaninpoikasten tuoksua...

No niin, viimein kauan kaivattu - tai ehkäpä oikeammin kauan puhuttu- kanivauvojen kuvasaaste-postaus :) Muutamia poikueitahan meille jo on syntynyt ja tässä muutama kuva kolmesta vanhimmasta. Kaksi "nuorta poikuetta" saa vielä elellä ilman salamavalojen välkettä.


Ensikertalaisena hieno venäläisemme Lilli on hoitanut emon hommat suorastaan kiitettävästi. Poikaset on ihan pöhkön hassuja ja liikkuvat jo pesän ulkopuolella sen verran, että pääsevät jatkossa ihmisseuraankin säännöllisesti. Tämä pieni reipas kaveri vei sinnikkäästi emältä porkkanankin suusta. Onko tämä nyt taas tätä nykynuorisoa? ;)

Lillin porukkaa pesäkulmassa pötköttelemässä

Taas kerran päivän erikoinen, ei kyllä meillä mikään harvinainen näky. Saanko esitellä soopelimme Iineksen kirjaimellisesti pesän päällimmäinen venäläispoikanen. Verrattuna seuraavan kuvan "pesän alimmaiseen" siis :)

Iineksen poikueessa on kaksi venäläistä ja kaksi ruskeaa soopelia.

Vuoden avajaispoikue tulee jo 7 viikkoa. O Aamuaskare ja siskonsa O Aamu-usva

Olen myös ollut positiivisesti yllättynyt blogin kävijämäärästä. Ei sitä itse osaa hahmottaa ketkä kaikki täällä kuulumisia käykin lukemassa. Omassa päässään sitä kirjoittaa ehkä enemmän "kaniystäville" (teidät on nyt kategorisoitu) ja kasvattien omistajille. Minusta yli 1100 käyntiä sivuilla reilussa viidessä kuukaudessa on aika huimaa. Tervetuloa kuitenkin kaikille, tutuille ja tuntemattomille. Toivottavasti blogista on teille edes pienen pientä iloa :)

4 kommenttia:

  1. Me käydään aika usein tyttöjen kanssa katselemassa Saanan pupujen kuvia:) Mutta aina ei tule kommentoitua. Uusi kuvia on aina kiva ihastella. Nämäkin suloiset pikku pupujen kuvat ihastuttivat kovasti lapsia =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sehän vasta hyvä syy täällä on käydäkkin, lasten ilostuttaminen :)

      Poista
  2. Täällä myös yksi "salalukija". =)

    VastaaPoista