sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Lomalla puuhailemassa

Ihana kesä. Kaikkea jaksaa tehdä enemmän valoisassa ja lämpimässä :) On ehditty taas rakennella ja puuhastella ja olen ehtinyt aika mukavasti käymään tallillakin eestiläistä moikkaamassa. Lisäksi superihmiset houkuttelevat kuntoilemaan, joten pienimuotoinen hyvin alussa oleva hölkkäilykin on kuulunut viime viikkojen ohjelmaan.

Kävin lisäilemässä kotisivuille myytävät Jambin poikaset. Isänä O.Kuperkeikka 94,5p. Tässä kuvat kotiin vielä jäävistä saman poikueen jäsenistä :)

Olivianan Nuppineula

Olivianan Nukkumatti

Soopelivauvoja ei odotuksista huolimatta saapunutkaan. Toiseen yhdistelmään ei syntynyt kuin venäläistä (vaikka soopeli x venäläinen kaiken keskiarvon mukaan toisi sitä soopelia kyllä poikueeseen :) ), ja toisen naaraan poikueen hoito epäonnistui :(
Taas olisi odotuksia sitten elokuun alkupuolelle, josko sitten taas enemmän soopeleita täälläkin loikkisi. Iines on astutettu uudelleen, samoin Minimi.

2 kommenttia:

  1. Voi mikä söpöläinen tuo O.Nukkumatti <3

    VastaaPoista
  2. Se sievä kyllä on kuin mikä :) Kuviohan sillä ei priima ole, mutta täytyy nähdä tällä valikoimalla muutakin. Ehkä se ei priimaa viittaa välttämättä jätä, jos nyt ikinä muutoin jalostuskanin tasolle yltää, mutta jos tuota muuta mallia sitten tarvittaessa :)

    VastaaPoista