Sivut

perjantai 18. tammikuuta 2013

Villiä menoa

Tai no, miten sen nyt ottaa. Todennäköisesti iltaa kohden alkaa olla villiä kaikin puolin tämän yön päätteeksi :) Yön saldona kolme flunssaista lasta ja nopeasti viilenevä talo muutaman patterin sanottua työsopimuksensa irti. Eilen jo pitkän kaavan mukaan lämmittelin taloa ja "tänään" uni loppui 2.30. Muiden aamua kohti siis on jo melko lämmintä!

Viikko näyttelyyn. Tulevana viikonloppuna pitäisi ottaa projektiksi katsoa näyttelyyn lähtevät läpi ja huoltaa kynsiasiat kuntoon. Ja mietiskellä boksijärjestys valmiiksi.

Sukujakin on mallailtu keskenään. Edellinen poikue syntyi lokakuussa, nehän on isoja nakkeja jo. Kyllä pieni hetki vielä odotellaan tulevia poikasia täälläkin, mutta jo tämä suunnittelu auttaa pahimman pupulasten ikävän ohi :)

Alkuvuosi on tullut itsellekkin buukattua melko täyteen menoa ja meininkiä, sen takia täälläkin näköjään vähemmään on päivityksiä. Helmikuun puolen välin jälkeen ollaan melko normaalissa arjessa taas kiinni - mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan.

Uusia kuvia ei irtoa, mutta tässä tekstin sekaan pari kuvaa syksyltä piristämään. Tunnelmat näyttää kovinkin lämpimiltä näihin tämän aamun -25,5 tunnelmiin verrattuna :)
 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti