Kotia etsii


Varattavissa kolme venäläistä urospoikasta, jotka ovat syntyneet 9.7.2023. Luovutusiässä 3.9.2023. Lisätietoja tulossa


Pesissä myös 9.8. ja 10.8. syntyneet poikueet, joista todennäköisesti varattavissa venäläisiä ja muutama soopelin poikanen.


*******************************


Taustatietoja kanikauppojen tekemisestä kanssamme :)
 


 

Kaninpoikasen hinta on kanilassamme 70 euroa/nenä.
Siihen hintaan ne saavat matkansa alkutaipaleelle tuttua pellettiä, sekä  kattavan hoito-ohjeistuksen. Ikuinen kyselyoikeus pulmatilanteisiin jää myös ostajalle :)
Kaninpoikaset on myös tunnistetatuoituja molempiin korviin ja mukaan tottahan toki lähtee myös kanin sukutaulu x 2.
Jos kanilastamme sopiva yksilö löytyy, varausmaksu on 20 euroa. Tätä summaa en palauta jos kaupat peruuntuvat ostajan puolelta. Loppusumma myyntihinnasta maksetaan kanin luovutuksen yhteydessä.

Jos ja kun aikuisia kaneja välillä on vailla uutta kotia, niiden hinta on yksillöllisesti määritelty. Kysy reippaasti jos kiinnostaa :)

Poikueita syntyy tupaan ja kanilaan. Kaikki poikaset käyvät silti tutustumassa sisäelämään ja näin ollen ainakin lapset, koirat ja kissat ovat heille tutuksi tulleet ennen uuteen kotiin lähtöä

Kanilapsen tulee olla terve ja luottavainen luonteeltaan, jos se meiltä on uutta kotia etsimässä. En myy kaneja, joita en luonteensa puolesta voisi pitää itsellänikin :)
Murrosikä tulee kuitenkin jokaiselle kanille, toisille vain voimakkaampana, ja silloin kanin kanssa eläminen voi tuntua hetkittäin haastavalta. Tämä on kuitenkin pääsääntöisesti ohimenevää.

Roduistamme soopeli ja venäläinen sopivat kokonsa puolesta myös tuotantokaneiksi, ainakin jos etsinnässä on kompaktin kokoinen kani, jonka kanssa on ehkä muutakin harrastustavotteita.
Kannattaa kysellä jos aiheesta on kiinnostunut.

Kuljetukset onnistuvat lähikaupunkiimme Joensuuhun (viikottain) sekä näyttelyihin/tapahtumiin menojemme mukaan.

Kaneja voi tiedustella ensisijaisesti sähköpostitse saana.randen(AT)gmail.com.

Tekstiviestikyselyt eivät yleensä kerro minulle millainen koti kania odottaa tai millaista kania perheeseen etsitään muutoin kuin rodun ja sukupuolen tiimoilta. Siksi on ostajankin kannalta järkevämpää kirjoittaa meili tai soittaa, niin asiat selkeytyvät kummallekkin osapuolelle nopeammin.