Sivut

sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Kesälaitumet!

Kesäkanila täyttyy, talvikanila tyhjenee.
Päkät sai myös kesäturkin, sorkkahoidon ja matolääkkeen ennen kesäaitaan siirtymistä. Aika onnellisen näköisiä kavereita olivat kyllä!


Venäläisnuorten korvat saa kasvaa vielä pari päivää ennen tatuointeja ja vieroitusta. Päivitelty on kuitenkin varattavissa olevia Kotia etsii -välilehdelle. Olkaa uudestaan yhteydessä nyt myös ne, jotka keväämmällä jäivät odottelemaan vapautuvia venäläisiä tai soopeleita :)


Muutamia kanikyselyjä on tullut tekstiviestitse tai muutoin hieman vastausta hoputellen. Ihanaa, kun intoa ja tehokkuutta löytyy ja varmasti olisikin mukavaa saada aina vastaus takaisin välittömästi. Muistuttelen kuitenkin kyselijöitä, että tämä kanitouhu on meille perheen harrastus ja harrastamme sitä vapaa-ajallamme töiden ja perhe-elämän menojen lomassa. Varsinkin reissussa ollessani en edes omaa mukanani poikuekirjanpitoa ja tätä mukaa esimerkiksi tarkempia luovutusikiä tms.

Puhelimessa näitä asioita voi tietysti puida ja samalla selviää myös, milloin meiliä voi odotella takaisin. Pääasiallisesti lähes kaikkiin meileihin kuitenkin vastailen kahden päivän sisällä.
Puhelut ja meilit kertovat minullekkin heti enemmän millaista kania ja millaisiin oloihin etsitään. Pelkkä tekstiviesti, jossa kysellään onko tietyn väristä kania, jopa ilman mitään nimeä, ovat ostajan kannalta hieman huono lähtökohta kanikauppojen syntymiselle. Osalle ihmisistä on luonnollisempaa kommunoikoida tekstiviestein ja varmasti sellaisia löytyy myös kasvattajistakin. Itse en kuitenkaan ole sellainen tekstailija muutenkaan, joten suosin kaniasioissakin hieman avartavampaa yhteydenottotapaa :)

tiistai 19. toukokuuta 2015

Valioainesta





Kuopuskoiramme Into saatiin viikonloppuna Varkaudessa ekasta avoimen luokan näyttelystään Suomen muotovalioksi, jee! :)


Myytävät lupat päivitetty omalle sivulleen.

sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Hyvää äitienpäivää!

Tänään suurin osa kaneista pääsi muuttamaan kesäkanilaan. Se on aina se kevään positiivisuuspläjäys. Kaikki on puhdasta ja siistä ja kanit on innoissaan ulkoilmasta :)

Poikasia tuli kuvailtua ja nyt varattavissa olevia luppapoikasia on päivitetty omalle välilehdelleen!

Svea

Arpaonni