Sivut

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Syksyistä sielunhoitoa :)

Sitä aina tarvitaan.  Ja onneksi sitä saatavissakin on monelta taholta :)
Jos aloitetaan pienistä ja pörröisistä aiheista, tässä todellinen kanilan valopilkku eli Olivianan Valopilkku, Minimin ja Ökyrikkaan yhdistelmä. Tykkään!



Keväällä aloiteltiin hieman hölkkä-harrastusta kera koirien ja aika hyvin saatiin pidettyä siitä kiinni. Sitten alkusyksystä iski se megaflunssa, joka kesti käytännössä seitsemän (!!) viikkoa. Ja sen jälkeen on tietty tullut pari viikkoa löhöttyä ihan laiskuuden piikkiin.. Hitaasti, mutta varmasti täältä taas noustaan. Tämän päivän sielunhoidon teemana olikin mukava lenkki sekä ystävän, että koiraystävän kera (eikä ystävän leipoma mustikkapiirakka yhtään päivää myöskään pahentanut... ;) ). Kunnon sporttipäivityksiä siis!


Samalla lähti uuteen kotiin Tesla ja Teslan kakara Y-jotain. Jäätiin vielä neuvotteluasteelle nimen kanssa (johtuen mielikuvituksen lakkoilusta). Aika ajankohtainen Y-työnimi sille kyllä keksittiin. Saa nähdä jääkö elämään ;)
Tämä tarkoittaisi sitä, että ne kanit jotka talveksi jää, on nyt katsottu kasaan. Uutta verta urospuolelle hiljaisesti katsellaan. Joitain oikein hienoja kavereita Suomessa olisikin tarjolla, mutta talvea vasten ei tilat riitä. Toivotaan, että lupaavia yksilöitä on keväälläkin vielä tarjolla.


Tesla <3

Yksi mielenpiristäjä on tietysti Herra Hevonen. Tässä kuva meistä (molemmista) laidunvatsalla kesältä ;) Kuvaajana toimi ruunan omistaja Mari. Viime ajat olen panostanut tiukasti maastoiluun, niin yksin, kuin yhdessä kavereiden kanssa. Sateet on pehmittäneet kesällä kovia teitä ja mieli on levännyt vaikka vähän tuulen ja sateen seassa onkin pitänyt teitä uhmata. Tästä kuvasta huokuu niin kesäfiilis!


perjantai 1. marraskuuta 2013

Venäläiset herrasmiehet ja muutama muu

Lokakuun saldona kanit on siirretty sisään. Samalla rysäkällä toteutettiin (kuten aina) kynsien leikkuu tarvitsevilta, juomapullojen ja ruokakuppien pesut. Heinävarastot on täytetty taas hetkeksi.

Lampaatkin siirtyivät "talvipihaton" puolelle kun jatkui tämä kostea keli niin pitkään, että meinasi ison aidan mökissä olla jo kosteat oltavat pötköttelyn kannalta. Lampaat keritsin syys-lokakuun vaihteessa ja sorkat ja madotukset katsottiin kuntoon ennen aitauksen vaihtoa.

Riitu, Anselmi ja Viljo

Operaatiomme jämtlantilaisen kanssa juokseminen jäi tauolle, kun sairastin sellaiset 7 viikkoa flunssaa. Nyt sitten tekosyyt alkaa olla vähiussä, joten ehkäpä vielä koitamma innostua asiasta uudelleen :)


Nenäeläimiä koitin kuvailla, mutta yrittämiseksi se lähestulkoon jäikin. Herrasmiesmäisiä neniä kuitenkin tarjolla:

Unelmavävy

Ökyrikas

Juttuveikko

Validi

Simppa

Enskarin nenä jäi vaan kuvaamatta näistä venäläisistä. Siitä sitten myöhemmin :) Yksi soopelinsininen venäläinen uros saattaisi joutaa vielä uuteen kotiin ennen talven pakkasia. Koitan muistaa päivitellä kotisivuille ja katsella taas tekstejä sieltä muutenkin läpi.